Breaking News

VIDEO: Câștigă Viorica Dăncilă iUmor? Secretul tulburător al actriței care a făcut o parodie virală

Irena Boclincă a devenit vedetă peste noapte cu o parodie virală în care o imită pe Viorica Dăncilă, premierul României

Sosia Vioricăi Dăncilă, parodie virală la iUmor Sosia Vioricăi Dăncilă, parodie virală la iUmor
Distribuie:

Este unul dintre cele mai populare videoclipuri pe YouTube și este o parodie virală în care o imită pe Viorica Dăncilă, premierul României.

O cheamă Irena Boclincă, are 38 de ani și a venit din Republica Moldova în anul 2015. Este o actriță care a activat șapte ani în teatru și a colaborat cu un post de televiziune înainte de veni în România. I-a fost greu, dar a simțit că destinul ei se va împlini în România. De câte ori venea în turnee în România, aici se simțea ca acasă.

În anul 2015 s-a mutat la Iași, unde a început un Master. Jumătate de an a plâns noapte de noapte. Îi era greu, venise fără bani, ajungând din apartamentul ei confortabil într-un cămin de fete. Împărțea camera cu alte cinci fete, avea toaleta la comun, dar spera la mai bine. În anul 2016 a fost colaboratoare la Teatrul Național. Au văzut-o jucând și a fost remarcată, așa ca ulterior a avut mai multe proiecte teatrale în București.

Parodia virală de la iUmor

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=BPNCswXi6wg[/embedyt]

Prima tentativă de participare la iUmor a fost ratată, suprapunându-se cu un alt spectacol și a hotărât să aleagă atunci teatrul. Într-un interviu pentru viva.ro, actrița a vorbit despre momentul în care i-a cucerit pe jurații de la iUmor. Spune că a avut curaj să interpreteze un demnitar de rang înalt, dar a simțit că personajul i s-a potrivit. Reacția a fost peste așteptările ei.

Ministerele oferite juraților iUmor

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=5t3b5wPqqww[/embedyt]

Ce a spus despre acest rol: ”Nu poți să faci parodie pe oricine, în primul rând trebuie să mă atragă un personaj, să mă inspire anumite elemente, aşa cum au fost în acest caz coafura sau comportamentul. Alte doamne din politica românească nu mi s-au părut atât de ‘colorate’ pentru personajul meu”.

Întrebată ce va face cu banii dacă va câștiga iUmor, actrița a dat un răspuns tulburător, își va ajuta părinții care au rămas în Republica Moldova. Irena Boclincă este prima finalistă a noului sezon iUmor. Ea a adunat cu această parodie virală cele mai multe voturi de la telespectatori.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*