Breaking News

UCIGAȘI SADICI! Un copil de șapte ani a murit îngropat de viu în zăpadă pentru că nu a recitat corect versete din Biblie

Un cuplu și fiul lor au ucis un băiat de șapte ani, care a murit îngropat de viu în zăpadă, pentru că nu a recitat corect versete din Biblie

Un cuplu și fiul lor au ucis un copil de șapte ani îngropându-l de viu în zăpadă Un cuplu și fiul lor au ucis un copil de șapte ani îngropându-l de viu în zăpadă - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Un cuplu din Wisconsin și fiul lor au fost arestați în legătură cu moartea unui băiat de șapte ani pe care ar fi trebuit să-l îngrijească, dar pe care l-au îngropat de viu în zăpadă pentru că nu a memorat și recitat corect versete din Biblie, scrie Daily Mail în ediția sa electronică.

Timothy și Tina Hauschultz, împreună cu fiul lor de 15 ani, l-au pedepsit pe băiețel pentru că nu a memorat și recitat corect versete biblice. Ei l-au făcut pe băiețelul de șapte ani, pe nume Ethan, să țină în brațe un buștean de 20 kilograme, timp de două ore în fiecare zi. Tot supliciul a durat timp de o săptămână, scrie publicația Newsweek.

Băiatul era supravegheat în timpul pedepsei și se crede că adolescentul de 15 ani l-a lovit pe băiețel de cel puțin 100 de ori. După ce-l bătea, acesta rostogolea bușteanul greu peste trupul și capul copilului, în timp ce acesta stătea cu fața în jos într-o băltoacă. Băiatul a fost îngropat în “propriul său mic sicriu de zăpadă”, informează postul de televiziune Fox.

Ethan a murit în aprilie 2018 și raportul medicului legist a arătat că băiețelul a murit din cauza hipotermiei. El a fost îngropat de viu în zăpadă. O altă cauza a decesului au fost și traumatismele provocate cu forță la nivelul capului, abdomenului și pieptului. La autopsie a fost găsită și o coastă fracturată, lucru care demonstrează forța cu care a fost lovit.

Acuzațiile aduse familiei criminale

Nu se știe ce legătură de rudenie au soții Hauschultz cu Ethan. Cei doi, Timothy și Tina au fost desemnați tutorii legali ai băiețelului și a fratelui său geamăn. Fiul adolescent al lui Hauschultz a fost acuzat de omucidere de gradul întâi. Tatăl său, Timothy, în vârstă de 48 de ani, este acuzat de crimă. În plus mai are și o infracțiune de instigare la violență a unui minor.

Mama, Tina, în vârstă de 35 de ani, este acuzată de faptul că nu a împiedicat rănirea copilului. Ea a contribuit în mod deliberat la infracțiunea de instigare la violență a unui minor. Adolescentul a spus poliției că a fost responsabil de supravegherea lui Ethan și a fratelui său geamăn. Cei doi gemeni au fost pedepsiți după ce nu au recitat corect cele 13 versete biblice alese de el. În plus, Ethan a fost îngropat de viu în zăpadă, ceea ce i-a provocat moartea.

Mama biologică a lui Ethan, Andrea Everett, a vorbit după moartea băiatului din luna aprilie a anului trecut. Ea a spus că atunci când a ajuns la Ethan, acesta nu mai avea puls. Temperatura corpului său ajunsese la 23 de grade Celsius. Medicii s-au chinuit cinci ore să-l readucă la viață, dar nu au reușit. Băiețelul nu mai avea activitate cerebrală. Mama biologică vrea acum dreptate pentru fiul ei. Ea a spus că cei responsabili trebuie să meargă la închisoare pentru foarte mult timp. Timothy și Tina Hauschultz, alături de fiul lor, sunt așteptați astăzi să facă primele lor declarații în instanță.

Comentarii Facebook
Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline