Breaking News

Studentă de 22 de ani ucisă de o bandă care a răpit-o, violat-o și apoi a strangulat-o

Tânăra a fost atrasă într-o capcană, gașca a violat-o timp de trezi zile și apoi a strangulat-o, abandonând-o într-o casă părăsită

Studentă răpită violată şi strangulată de o bandă formată din cinci bărbaţi Studentă răpită violată şi strangulată de o bandă formată din cinci bărbaţi (© AsiaWire)
Distribuie:

O studentă în vârstă de 22 de ani a fost ucisă de o bandă formată din cinci bărbați, care au fost deja arestați și acuzați în acest caz. Aceștia se presupune că au violat-o timp de trei zile, înainte de a o strangula și abandona într-o casă părăsită. Daily Mail informează că tânăra pe nume Cao Thi My Duyen, a fost victima unei crime care a avut loc în provincia nord-vietnameză Dien Bien. Victima a fost găsită pe jumătate dezbrăcată, purtând doar o bluză cu mâneci lungi și lenjerie intimă. Fața ei era acoperită cu casca de motocicletă pe care o purta când făcea livrările.

Poliţia a făcut cinci arestări

Autoritățile locale au arestat, de asemenea, cinci suspecți care sunt în prezent în curs de anchetare. Ei au fost identificați ca Bui Van Cong, Pham Van Nhiem, Luong Van Hung, Luong Van La și Vuong Van Hung.

Duyen, era o tânără care își ajuta mama care lucra la un stand ce vindea pui vii în piața orașului. Ea a fost văzută ultima dată cu casca de motocicletă pe cap și vorbind la telefon. Tocmai primise un apel pentru a face o livrare de pui vii către un client. Rapoartele spun că din acel moment tânăra nu a mai dat nici un semn de viață. A fost găsită trei zile mai târziu moartă.

Mama ei i-a anunțat dispariția la poliție după ce nu s-a mai întors acasă. Din păcate a fost găsită trei zile mai târziu într-o casă abandonată. Casa părăsită era situată la aproximativ o oră de mers cu mașina de casa ei. Tânăra a fost abandonată după ce a fost violată și ucisă. Fața ei era acoperită de casca de motocicletă cu care făcea livrările.

Poliția vietnameză a confirmat faptul că tânăra a fost ucisă de o bandă, fiind violată şi apoi strangulată. Potrivit presei locale, suspecții au recunoscut că au răpit-o și violat-o pe studentă și apoi au strangulat-o. Van Hung, unul dintre suspecți, a fost clientul care a comandat puii vii și i-a cerut tinerei să îi livreze personal.

Ancheta este în curs de desfășurare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline