Breaking News

Patru români au fost arestați pentru proxenetism cu copii în parcul Tiergarten din Berlin

O rețea de familie organizată din România care se ocupa cu prostituția forțată a copiilor, a fost anihilată de către poliția din Berlin

Parcul Tiergarten din Berlin paradisul pedofililor serviți de proxeneți din România Parcul Tiergarten din Berlin paradisul pedofililor serviți de proxeneți din România (© Deutsche Welle)
Distribuie:

Poliția a afirmat că o “rețea familială organizată” din România este acuzată de proxenetism cu copii în parcul Tiergarten din Berlin. Informația a fost publicată pe portalul de știri MS News, fiind preluată din publicația germană Deutsche Welle . Parcul Tiergarten din Berlin, a devenit un centru pentru bărbații care caută băieți tineri și copii, pentru raporturi sexuale cu aceștia.

Patru bărbați români au fost arestați la Berlin pentru proxenetism cu copii. Aceștia forțau minorii, inclusiv pe copiii lor, să întrețină relații sexuale cu cei care plăteau pentru ei. Poliția a declarat miercuri că cei patru bărbați cu vârsta cuprinsă între 26 și 55 de ani au fost puși sub acuzare. Ei sunt învinuiți că au adus copii și adolescenți la Berlin, unde au fost forțați să se prostitueze. Locația preferată de aceștia era Parcul Tiergarten și ”districtul Rainbow” din localitatea Schöneberg situată în districtul 7 al Berlinului.

Tații chiar și-au prostituat pe unii dintre copiii lor pentru a face bani, este declarația dată de un purtător de cuvânt al poliției. Bărbații au fost arestați în luna decembrie în orașul Craiova. Poliția germană a colaborat cu autoritățile locale românești de urmărire penală. Investigația a fost condusă de procurorii de stat din Berlin și de Departamentul de Criminalitate Organizată. Anchetatorii au declarat că toți sunt membri ai unei “rețele familiale organizate” de infractori.

Familiile au fost separate

Copiii și adolescenții au fost luați în grija agențiilor de asistență socială fiind separați de familiile lor. Parcul Tiergarten din Berlin a devenit un paradis notoriu al drogurilor. Este și locul unde bărbații care doresc să plătească pentru sex cu băieții tineri își fac veacul. Mulți dintre băieții tineri forțați să se prostitueze sunt refugiați fără adăpost sau provin din țări sărace din UE. România și Bulgaria furnizează cei mai mulți copii și tineri care cad victimele acestor proxeneți. Informația a fost comunicată de grupul de ajutor din Berlin ”Subway”.

Comentarii Facebook
Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline