Breaking News

Însărcinată la doar 10 ani! Calvarul trăit de una din sclavele sexuale ISIS, femei care erau violate de zeci de jihadiști

Este calvarul trăit de o tânără de etnie yazidi, care a fost sclavă sexuală în capitala ISIS, unde sclavele sexuale puteau fi violate de zeci de bărbați

Calvarul tinerelor din comunitatea Yazidi Însărcinată la doar 10 ani! Calvarul tinerelor din comunitatea Yazidi, femei care erau violate de zeci de jihadiști
Distribuie:
Marwa Khedr, fetița de 10 ani violată și lăsată însărcinată de militanții ISIS

Marwa Khedr, fetița de 10 ani violată și lăsată însărcinată de militanții ISIS – Foto: Daily Mail

Marwa Khedr avea doar zece ani, când a început calvarul ei în capitala Statului Islamic Raqqa și este una sclavele sexuale din comunitatea Yazidi răpite de jihadiști, scrie Daily Mail în ediția sa electronică.

Acum cinci ani, jihadiștii ISIS au intrat în satul ei din regiunea Sinjar situată în Irak. Acolo le-au adunat pe toate familiile sub amenințarea armei. Bărbații au fost îngropați de vii într-o groapă comună. Femeile și copiii au fost duși într-un oraș din apropiere situat în nordul țării, unde au fost împărțite după vârstă.

Cele mai apreciate, cu vârste cuprinse între zece și 20 de ani, au fost scoase la vânzare. În acest grup a fost și Marwa, membră a minorității de religie Yazidi. Avea doar zece când s-au întâmplat tragicele evenimente din august 2014,

Mătușa ei pe nume Mahdia, tocmai a scapat din Baghuz, ultima redută a Statului Islamic. Ea a spus că ultima dată când a văzut-o pe nepoata ei, era într-un grup de sclave sexuale înghesuite într-o piață din localitatea Hardan. A fost ultima locație înainte de a fi dusă în capitala califatului, Raqqa.

Câteva luni mai târziu, un prieten i-a spus că o văzuse din nou pe Marwa și că era însărcinată. În ciuda vârstei ei fragede, aceasta fusese lăsată însărcinată de bestiile jihadiste. Este încă o dovadă a barbarismului de care acești jihadiști ISIS dau dovadă. Nu se știe unde este acum Marwa.

„Există o mulțime de fete ca ea”, a spus Ziad Avdal, un fost profesor care administrează casele unde sclavele sexuale Yazidi scăpate din ghearele jihadiștilor locuiesc. El spune că: „Nu este doar teribil că fata a rămas însărcinată. Teribil este faptul că aceste fete tinere puteau fi violate de 100 de bărbați înainte de a rămâne însărcinate”.

Un alt caz înfiorător

Mahdia, de 29 de ani, este una din sclavele sexuale care a fugit din Baghuz cu cele două fiice care au supraviețuit, în vârstă de opt și nouă ani. Din cele aproape 6500 de femei Yazidi răpite de fanaticii ISIS, aproape jumătate încă mai lipsesc. Povestea ei este teribilă. A fost vândută adesea, agresată și forțată să se căsătorească de mai multe ori. Jihadiștii au amenințat-o că-i violează cele două fetițe. Unul dintre copii i-a fost ucis într-un bombardament. Tânăra nici nu mai știe de câte ori a fost vândută.

La începutul acestei luni, ea a reușit în cele din urmă să scape din enclava ISIS aflată sub asediu. A scăpat și de ultimul ei soț, un uzbec care o înfometase luni de zile. Era forțată să mănânce bețe și excremente de animale pentru a rămâne în viață. „N-am crezut niciodată că voi supraviețui”, a spus ea.

Cu toate acestea, când a încercat prima dată să fugă, fiicele ei nu au fost de acord. Fiind spălate pe creier de către ISIS, ele credeau că militarii forțelor kurde eliberatoare nu sunt credincioși. Le-a păcălit, spunându-le că merg să ia mâncare, a povestit Mahdia. Acum cele două fete se joacă într-un sat liniștit din nordul Siriei. Sunt încântate să se îmbrace în haine colorate, să mănânce ciocolată și să bea suc.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline