Breaking News

Fără INIMĂ! O mamă și-a injectat fetița de 18 luni cu înălbitor pentru că nu o iubea

A fost închisă după ce a recunoscut că a injectat înălbitor și săpun lichid în fiica ei, pentru că nu simțea nici o afecțiune pentru fetiță

O mamă și-a injectat fetița de 18 luni cu înălbitor pentru că nu o iubea O mamă și-a injectat fetița de 18 luni cu înălbitor pentru că nu o iubea (Foto: www.diken.com.tr)

Daily Mail informează în ediția sa electronică despre cazul incredibil al unei mame care a injectat înălbitor și săpun lichid în fetița ei, pentru că nu simțea nicio afecțiune pentru ea.
Elif K. a declanșat controverse în cel mai mare oraș al Turciei, Istanbul. Pentru suspiciuni de rele tratamente aplicate minorilor, ea a fost investigată de două ori înainte de poliție. Fără probe a fost tot de atâtea ori eliberată și reunită cu fiica ei, Eylul Miray.

În cele din urmă, când fetița a ajuns pentru a treia oară la spital, a recunoscut că a început să o tortureze pe fetiță încă de la vârsta de o lună.

Elif a spus în fața procurorilor: “Nu puteam să-mi iubesc fiica și nu simțeam nici o afecțiune pentru ea. Am decis să o torturez. De când avea vârsta de o lună i-am injectat înălbitor și săpun lichid în urechi, nas și buric, până când a început să sângereze. Apoi am dus-o la spital pentru tratament. Când au lăsat-o acasă, am continuat să o torturez”. Pe lângă faptul că a injectat-o ​​cu înălbitor și săpun, femeia a și tăiat-o cu o lamă de ras pe fetiță. Ea a crestat-o pe cap, ochi, picioare, brațe și piept.

Cum proceda mama fără inimă

Femeia trăia împreună cu soțul ei și cei trei copii ai lor în cartierul Avcilar din Istanbul. Suspiciuni asupra ei au fost încă de prima dată când Eylul s-a îmbolnăvit. Tatăl ei a dus-o la un doctor după ce a început să sângereze din urechi și buric. În plus fetița avea vânătăi pe tot corpul. Cu toate acestea, medicul nu a putut diagnostica problema.

Ulterior, când starea ei s-a deteriorat, fetița atunci în vârstă de nouă luni a fost dus de urgență la Spitalul Facultății de Medicină din Istanbul. După ce a fost diagnosticată cu fractură de craniu, zgârieturi și vânătăi pe tot corpul ei, medicii au devenit suspicioși. Au contactat poliția care a lansat o investigație.

Elif a fost arestată și interogată. Mai târziu a fost eliberată după ce a convins polițiștii de nevinovăția ei. Sănătatea fetiței a continuat să se deterioreze și a fost din nou internată la spital în luna august a anului trecut. Mama a fost din nou interogată pentru a doua oară, dar mai târziu a fost eliberată.

Când copilul a fost dus pentru a treia oară la spitalul Kanuni Sultan Suleyman, medicii au refuzat să-i mai permită mamei accesul la fetiță. Miraculos, copilul a început să se recupereze. Mama a intrat în cele din urmă într-o secție de poliție, pentru a se preda. Ea a făcut o mărturisire completă, spunând că în cele din urmă a mustrat-o conștiința.

Mama fetiței torturată

Mama fetiței torturată (Foto: www.diken.com.tr)

Elif a apărut deja în instanță, unde a fost găsită vinovată de torturarea copilului și trimisă la închisoare. O nouă audiere va avea loc pentru a se pronunța sentința. Fetița Eylul trăiește acum în grija tatălui ei Eray și se pare că a început să-și recapete sănătatea.

Comentarii Facebook

2 Comments on Fără INIMĂ! O mamă și-a injectat fetița de 18 luni cu înălbitor pentru că nu o iubea

  1. Animal de om cum sa torturezi un copil ,dacă nu l-ai iubit de loc de ce l-ai mai făcut, să-ți fie rusine tu nu te numești mamă tu te numești o criminală si în animal turbat,ce ai facut acestui copcopil ar trebui să-ți facă și ție!!!!!!!

  2. Diavol de femeie nebuna huuuuaaa

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline