Breaking News

A torturat, violat și ucis două femei! Monstruos este că apoi le-a dezmembrat, a tocat carnea și și-a hrănit câinii

Un violator în serie, a fost condamnat la 23 de ani de închisoare după ce a torturat, violat și ucis două femei pe care le-a invitat să mănânce pizza în apartamentul său

A torturat, violat și ucis două femei A torturat, violat și ucis două femei, apoi și-a hrănit câinii cu carnea lor (© east2west news)
Distribuie:

Alexander Maslennikov, în vârstă de 32 de ani, a torturat, violat și ucis două femei, pe care le-a invitat să mănânce pizza în apartamentul său, informează Daily Mail în ediția sa electronică. Ulterior a folosit un topor și o mașină de tocat carne pentru a le tranșa, iar apoi a tocat resturile „hrănindu-și câinii cu carnea acestora”, spun reporterii ruși.

Maslennikov a făcut sex cu Daria Labutina, în vârstă de 29 de ani, înainte să o omoare în apartamentul său din orașul Volzhsky. Pentru că trupul femeii era mult prea mutilat, poliția nu a putut să determine dacă a fost violată.

După ce i-a tăiat gâtul Dariei, a legat-o pe prietena ei Olga Shaposhnikova, în vârstă de 28 de ani. Apoi i-a pus un căluș în gură pentru a nu mai țipa, a mărturisit el într-o instanță de judecată din Volgograd. Maslennikov a povestit anchetatorilor despre cum a jignit-o și torturat-o pe femeia care „țipa” și se ruga de el să nu o ucidă. El le-a spus anchetatorilor că femeia îngrozită știa „ce se va întâmpla cu ea”.

Monstrul fusese eliberat înainte de termen cu cinci luni, pentru o infracțiune de viol. El a cerut instanței „milă” și a transmis „condoleanțe” rudelor celor două femei pe care le-a sacrificat brutal.

Filmul crimelor monstrului care a ucis două femei

Dovezile prezentate în instanță arată că bărbatul le întâlnise pe cele două femei într-un bar de karaoke. Le-a invitat apoi la el în apartament pentru a mânca pizza. Criminalul a mărturisit că a făcut sex cu Daria Labutina pe care apoi a ucis-o în baie.

După aceea el s-a dus în camera de zi unde a început să mănânce pizza și să fumeze cu Olga Shaposhnikova. Aceasta habar nu avea că prietena ei fusese ucisă. Bărbatul a încercat să o sărute, dar ea a refuzat propunerea de sex și l-a împins. Tânăra s-a tăiat în cuțitul cu care vroia  să taie pizza care tocmai fusese livrată. S-a dus la baie pentru a-și curăța sângele iar acolo a descoperit corpul Dariei în cadă plin de răni multiple.

În acel moment soarta ei a fost pecetluită. Bărbatul a legat-o și i-a pus un căluș în gură. Dovezile medico-legale au arătat că tânăra a fost ucisă prin strangulare. Maslennikov a înjunghiat-o în mod repetat după moarte. Apoi a mers și a cumpărat un topor, un ferăstrău și pungi de plastic. Procurorii au declarat instanței că ADN-ul ambelor femei a fost găsit pe o mașină de tocat în bucătărie. Informațiile din presă arată că bărbatul și-a hrănit câinii cu carnea acestora.

A tăiat apoi cadavrele cu toporul și le-a dus într-o pădure unde a săpat un mormânt. Una dintre femei a fost tăiată în 20 de bucăți. Poliția a publicat filmările de pe camerele de supraveghere. În ele se vede cum bărbatul intră în blocul său de locuințe cu femeile, dar apoi pleacă mai târziu ducând cu el două pungi de gunoi. Rămășițele femeilor se aflau în ele.

Maslennikov a fost condamnat la pedeapsa maximă de 23 de ani de închisoare. La 33 de ani, el mai are la activ un total de 11 ani în închisoare, pentru mai multe condamnări de viol. O rudă a victimelor spune că bărbatul nu ar trebui să mai fie eliberat niciodată. Ea crede că după modul înfiorător în care a ucis cele două femei, nu mai trebuie eliberat în societate.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*