Breaking News

Florin Busuioc s-a întors pe sticlă, chiar dacă are 5 COASTE RUPTE care-l fac să respire greu

Îndrăgitul actor și prezentator al rubricii METEO a dat primul său interviu de la întoarcerea sa în televiziune

Florin Busuioc a suferit un infarct Florin Busuioc a suferit un infarct - Sursa foto: unica.ro
Distribuie:

Invitat în cadrul emisiune ”Vorbește lumea” de la ProTV, Florin Busuioc a vorbit despre infarctul suferit și perioada grea prin care a trecut în ultimul timp. Din startul emisiunii el a spus:
„Mi-am pus dorința să-mi treacă coastele astea rupte care mă cam enervează și nu mă lasă să respir cum trebuie. Am vreo cinci coaste rupte în urma resuscitării. Bogdan Talașman este artizanul acestor coaste rupte, însă foarte bine a făcut pentru că practic el m-a salvat și îi sunt recunoscător.

Dacă îmi trec coastele după aia pot să vorbesc și despre teatru și despre revenirea dimineața la știri. Deocamdată am revenit seara. Eu dacă sfătuiesc pe cineva acum să nu fumeze și să trăiască mai în echilibru, nu o să mă asculte nimeni. Sfaturile bune pe care le dă cineva nu sunt luate în seamă. Trebuie să treci prin așa ceva ca să iei în seamă. Nici eu nu aș fi luat în seamă”, a spus el.

Cum a trecut Florin Busuioc peste infarct

Busu, paradoxal a trecut ușor peste neplăcutul episod. El spune că nu își mai aduce aminte nimic din ziua aceea. Absolut nimic, nici măcar din evenimentele premergătoare infarctului. S-a trezit pe patul de spital sedat unde a aflat ce i s-a întâmplat. Spune că nu a fost el timp de câteva zile, cât a fost sub efectul anestezicelor. De-abia ulterior a conștientizat problema la adevărata ei gravitate.

După ce a fost externat, Busu spune că nu a primit un regim alimentar strict așa cum s-a speculat în presă. I s-a recomandat să mănânce mai puțină carne și mai multe fructe și legume. Spune că se simte bine și a început-o ușor. Deocamdată prezintă doar știrile meteo de seara, urmând ca ulterior să apară și la știrile dimineții.

A spus că va reveni pe scenă probabil din această primăvară. Are câteva proiecte la care lucrează și vrea să le concretizeze. Spune că nu mai simte nevoia să fumeze și se îngrijește pentru că trebuie să aibă grijă de fetele sale. Este mult mai atent cu sănătatea și a trecut peste episodul neplăcut cu care s-a confruntat. De sărbători a petrecut împreună cu familia la pensiunea unui prieten din Bușteni. Întrebat dacă nu s-a înfuriat de traficul către Bușteni, el a răspuns surprinzător că nu călătorește decât cu trenul. Este mai comod și mai rapid a spus îndrăgitul prezentator.

Le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de el în perioada cumplită prin care a trecut. Spune că este o poveste de viață din care a învățat foarte multe, în special cât este de importantă familia.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
Daily Mail informează pe pagina sa de web despre o…
Cresta Posts Box by CP