Breaking News

ROMÂNUL CARE A ÎNGROZIT America! ȘI-A UCIS NEPOATA de trei ani tăindu-i gâtul în fața altor patru frați

Tatăl a trăit coșmarul vieții în timp ce auzea în monitorul audio pentru copii strigătele fiicei sale, în timp ce unchiul îi tăia gâtul în fața altor patru copii ai lui

Emmanuel Flutur și nepoata pe care a ucis-o în fața altor patru frați Emmanuel Flutur și nepoata pe care a ucis-o în fața altor patru frați - Foto: Daily Mail (© Facebook)
Distribuie:

Daily Mail a publicat pe site-ul MailOnline un articol despre românul care și-a ucis nepoata în fața altor patru frați,  în timp ce tatăl auzea îngrozit întreaga scenă pe monitorul pentru copii. Beni Bulubenchi s-a repezit în camera unde se întâmpla tragedia, pentru a încerca să-l dezarmeze pe cumnatul său de 33 de ani. Emmanuel Flutur, a ripostat și l-a tăiat pe tatăl fetei în timp ce acesta intervenea.

Josephine a murit duminică seara după ce a fost dusă de urgență la spital. Poliția districtului Clinton, statul Kentucky, l-a arestat pe Flutur, care a fost atât de violent încât nu l-au putut fotografia la secție. Biroul șerifului nu a fost în măsură să furnizeze detalii cu privire l-a motivul atacului lui Flutur.

Nimic nu indica tragedia

Flutur trăia împreună cu familia surorii sale în orașul Clinton din Kentucky. Vecinii au declarat reporterilor că era o familie frumoasă și liniștită, cu mama și tata foarte prietenoși și copiii respectuoși. Și vecinii sunt în stare de șoc și nu-și pot imagina că cineva a fost capabil de așa ceva.

Beni a postat o imagine tandră pe Facebook,în care se se vede cum ține în mâinile sale, mânuța lui Josephine.

O pagină a fost creată pentru a strânge banii necesari pentru înmormântarea lui Josephine în Michigan. S-au strâns deja aproape 38.000 de dolari din necesarul de 50.000 de dolari. Pe pagină se spune că : „Familia dorește să transporte corpul fetiței în Michigan pentru serviciile funerare. Dorim să ajutăm la acoperirea cheltuielilor de transport și de înmormântare”. Pagina arată că Josephine a fost fiica lui Beni și a soției sale Simona, un cuplu care mai are nouă copii.

Flutur a fost acuzat de crimă, asalt și amenințare, fiind stabilită o cauțiune de 1 milion de dolari. El a fost izolat în închisoare. Bărbatul a fost prezentat în fața unui judecător de la Tribunalul Districtual din Clinton, Albany, unde i s-au comunicat capetele de acuzare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

3 Comments on ROMÂNUL CARE A ÎNGROZIT America! ȘI-A UCIS NEPOATA de trei ani tăindu-i gâtul în fața altor patru frați

  1. Nu e o scuza, dar e realitate, a lucrat in aramata, a venit in vizita la sora sa si cand s a intalnit cu un mediu armonios nu l a acceptat si s a comportat ca un nebun.
    Nu e de judecat, e f trist

  2. Si asta este cumva o scuza pentru a ucide un copil nevinovat??? In ziua se azi sunt multe programw de consiliere pentru cei din armata so gratis. Oricat de multe probleme ar fi avut nu are nici o scuza. Pedeapsa cu moarte merita!

  3. Cu Ce a fost ferita de vinä psyhopat inchis pe veata a fost constient Ce a facut mare Päcat

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline