Breaking News

ORIBIL: Și-a înfometat copilul până a ajuns un schelet ambulant, format numai din piele și oase

O femeie din Texas a fost condamnată la 28 de ani de închisoare pentru că și-a înfometat fiul vitreg de cinci ani până când acesta a ajuns un schelet ambulant

Mama lui Jordan a primit 28 ani închisoare pentru că l-a înfometat Mama lui Jordan a primit 28 ani închisoare pentru că l-a înfometat - Foto: Daily Mail (colaj)
Distribuie:

Daily Mail a prezentat pe pagina sa de web cazul unei mame cu șapte copii care a fost condamnată la 28 de ani de închisoare după ce a și-a înfometat fiul vitreg în vârstă de cinci ani. Când a fost salvat, acesta era un schelet ambulant, format numai din piele și oase. Femeia îl obliga să poarte scutece și îl închidea într-o debara murdară de sub scările casei.

Tammi Bleimeyer, în vârstă de 37 de ani, a fost găsită vinovată de rele tratamente aplicate minorului, după ce l-a forțat pe Jordan Bleimeyer, acum în vârstă de nouă ani, să doarmă în debaraua pe care familia o numea „camera lui Harry Potter”. Minusculul spațiu de sub scări, era plin de cuie în care acesta se zgâria. În plus era plin de cablaje electrice, iar băiatul dormea pe o saltea așezată direct pe podea.

Jordan, băiatul înfometat de propria mamă

Jordan, băiatul înfometat de propria mamă – Foto: Daily Mail

Doctorii spun că Jordan, care cântărea doar 29 de kilograme la acea vreme, aproape că a murit de foame. Ei au comparat starea de malnutriție a băiețelului cu cea a unui supraviețuitor al Holocaustului. Bradley Bleimeyer, tatăl lui Jordan, a pledat vinovat pentru aceeași acuzație în anul 2016. El a fost condamnat la 15 ani de închisoare.

Oribilul caz a apărut pentru prima dată în martie 2014. Atunci, unul dintre fiii familiei Bleimeyer, în vârstă de 16 ani la momentul respectiv, a făcut plângere la poliție. Doctorii au spus că băiatul ar fi putut să moară în câteva zile dacă nu ar fi fost salvat.

Detalii șocante despre cum a fost înfometat băiatul

Procurorii au dezvăluit mai târziu detalii șocante despre cum era tratat Jordan. Acestuia nu i se permitea să mănânce la masă împreună cu frații săi, toți copiii lui Bleimeyer. El primea doar o felie de pâine pe zi, care îi era luată dacă nu o mânca destul de repede. Băiatul era de asemenea drogat de tatăl său, pentru ca să stea liniștit când aveau musafiri. Primea și corecții fizice, fiind bătut cu sălbăticie și lovit cu capul de pereți. Odată chiar a fost supus unui șoc electric cu un Taser.

Jordan a fost încredințat mamei sale biologică, Wendy Hall, după ce soții Bleimeyer au fost condamnați. Ceilalți copii ai cuplului au fost luați de protecția copilului. Nou născutul familiei a fost internat spre îngrijire într-un centru specializat.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline