Breaking News

I-A ÎNJUNGHIAT pe cei trei bărbați care i-au violat fiica. Unul dintre violatori a murit

Ea l-a omorât pe unul dintre agresori și se declară încântată după ce ceilalți doi supraviețuitori au fost condamnați la 30 de ani de închisoare

MAMA LEOAICĂ a fost supranumită femeia care i-a înjunghiat pe trei bărbați care i-au violat fiica MAMA LEOAICĂ a fost supranumită femeia care i-a înjunghiat pe trei bărbați care i-au violat fiica
Distribuie:

O femeie din Africa de Sud care a înjunghiat un bărbat mortal și i-a rănit grav pe alți doi după ce bestiile i-au violat fiica, s-a bucurat că aceștia au fost condamnați exemplar, informează MailOnline pe pagina sa de web.

Femeia de 57 de ani care a fost supranumită „MAMA LEOAICĂ” pentru modul în care și-a apărat fiica, a spus că a fost „încântată” atunci când un judecător i-a condamnat pe cei doi la 30 de ani după gratii. Mama îi pregătise fiicei sale masa de seară la domiciliul lor din apropierea orașului Zwartwater, din Africa de Sud. La un moment dat în casă a intrat prietena fiicei, care i-a spus că trei bărbați au răpit-o pe fiica ei în vârstă de 27 de ani. Aceștia o târâseră într-o clădire și fata i-a povestit că a văzut cum îi smulgeau hainele.

Când „MAMA LEOAICĂ” nu a primit nici un răspuns de la secția de poliție locală, ea a luat cuțitul de bucătărie cu care pregătea mâncarea. A fugit aproape trei kilometri ca să-și salveze fiica, fiind îndrumată spre locație de prietena fetei. Când s-a apropiat de casa în care banda o târâse, a auzit țipetele disperate ale fiicei ei venind dinăuntru. Mama a intrat în trombă peste cei trei bărbați care îi violau fiica și i-a înjunghiat.

L-a ucis pe Zamile Siyeka cu o ploaie de lovituri de cuțit. Apoi i-a rănit grav pe ceilalți doi, Zolisa Siyeka de 24 de ani și Mncedisi Vuba în vârstă de 31 de ani. Cei doi au rămas prăbușiți pe podea într-o baltă de sânge. După ce i-a înjunghiat, mama și-a mângâiat fiica aflată în stare de șoc, până când au sosit paramedicii. Aceștia au constatat decesul unuia dintre agresori și i-au dus pe cei doi supraviețuitori și pe fată la spital.

Ce a pățit femeia după acest episod

Femeia a fost supranumită MAMA LEOAICĂ pentru că și-a salvat fiica și l-a ucis pe unul dintre agresori. Totuși a existat o revoltă în Africa de Sud atunci când ea a fost acuzată de crimă. În plus a mai primit două acuzații de tentativă de omor asupra violatorilor supraviețuitori. S-au strâns aproape 10.000 de lire sterline pentru apărarea sa, iar un avocat și-a oferit gratuit serviciile. Trei săptămâni mai târziu, Autoritatea Națională a Procurorilor a renunțat la acuzație.

Violul în grup care a șocat Africa de Sud s-a întâmplat în luna septembrie a anului trecut. Siyeka și Vuba au fost condamnați pentru violarea fetei de Înalta Curte din Mtatha. Ei au primit 30 de ani de închisoare. Judecătorul Mbulelo Jolwana a spus că leziunile provocate de mamă cu cuțitul,  le-a dat o lecție binemeritată și i-a salvat de la o sentință pe viață.

În total, în Africa de Sud se înregistrează în fiecare zi 110 violuri. Experții consideră că cifra reală ar putea fi de patru ori mai mare. Se presupune că multe dintre victime nu fac plângere de frică.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline