Breaking News

Vești excelente despre BUSU după clipele de coșmar prin care a trecut

Starea de sănătate a lui BUSU s-a ameliorat considerabil! Medicii l-au scos de la Terapie Intensivă și l-au dus într-un salon obișnuit

Florin Busuioc a ieșit de la Terapie Intensivă. BUSU se recuperează într-un salon normal Florin Busuioc a ieșit de la Terapie Intensivă. BUSU se recuperează într-un salon normal -Foto: cancan.ro
Distribuie:

Sunt vești excelente despre starea de sănătate a lui BUSU. După o săptămână de coșmar pentru îndrăgitul artist, medicii au făcut anunțul mult așteptat. Artistul adus de la Craiova unde a fost operat de o echipă de medici tineri și inimoși, a fost internat la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, cunoscut și sub denumirea de Institutul Inimii.

Vești despre recuperarea lui BUSU

Recuperarea sa a decurs bine și acum medicii dau primele vești bune despre starea lui de sănătate. Acum BUSU este perfect conștient și vorbește. Vestea vine după ce BUSU a fost o perioadă letargic din cauza operației și medicamentației impuse. Cardiologul care l-a operat și salvat pe artist în noaptea în care acesta a făcut un infarct miocardic acut a dat explicații. „Domnul Florin Busuioc a depășit momentul critic. A fost detubat, este conștient și vorbește. Nici nu se pune probleme de a doua operație la inimă. Urmează o perioadă de recuperare și probabil va mai rămâne la secția ATI. Atât știu de la colegii mei de la București”, a declarat medicul pentru ziarul Click!

Între timp, după o perioadă în care Florin Busuioc s-a aflat în secția de Terapie Intensivă sub o strictă observație medicală, starea lui s-a ameliorat vizibil. După trei zile de izolare, BUSU și-a revenit și a început să se simtă din ce în ce mai bine. Prieteni din anturajul artistului spun că ”Busu a depășit momentele grele, de aceea, a și fost mutat într-un salon normal. Să sperăm că, în curând, va fi și externat”, scrie publicația Cancan. Îi dorim multă sănătate îndrăgitului prezentator TV și îl așteptăm în casele noastre cu inconfundabilele lui prognoze METEO.

Reamintim faptul că artistul se recuperează după un infarct miocardic acut suferit în timpul unui spectacol de la Filarmonica din Craiova. Artistului i s-a montat un stent după o procedură medicală de urgență apoi a fost adus cu un helicopter SMURD la Institutul Inimii din București.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline