Breaking News

VIDEO: Flăcările iadului au incinerat orașul Paradise. Zeci de morți și sute de dispăruți

Zeci de morți și sute de dispăruți după ce flăcările au incinerat orașul Paradise. Este considerat cel mai devastator incendiu din istoria Californiei.

Flăcările iadului în orașul Paradise Flăcările iadului în orașul Paradise - Sursa foto: captură YouTube
Distribuie:

Incendiul mistuitor care a incinerat orașul Paradise este acum cel mai mortal în istoria statului California. El a lăsat în urma sa 29 de morți și 228 dispăruți, în timp ce 8 000 de pompieri se luptă cu flăcările în continuare, scrie Daily Mail în ediția sa electronică.

Numărul de morți a crescut după ce încă cinci cadavre au fost găsite în interiorul caselor din orașul Paradise, în timp ce un altul a fost descoperit într-o mașină din apropiere. Dar 228 de persoane sunt încă date dispărute după ce orașul a fost înghițit de flăcări. Este de așteptat ca numărul morților să crească foarte mult până la stingerea incendiului.

Imagini surprinse în timpul dezastrului

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=o2KACRDzG14[/embedyt]

Un purtător de cuvânt de la Biroul Districtual al Șerifului a declarat că incendiul a fost devastator. În unele cartiere, distrugerile sunt atât de mari încât „este foarte dificil să se stabilească dacă există sau nu rămășițe umane acolo. În unele cazuri, singurele lucruri pe care le putem recupera sunt oasele sau fragmentele osoase”, a spus acesta.

Totalul de decese cauzate de incendii este în prezent de 31 de persoane. Una dintre victimele focului a fost o femeie bolnavă. Trupul ei a fost găsit în pat într-o casă arsă din Concow, o localitate de lângă Paradis. Femeia era singură acasă când focul a înconjurat-o fără șansă de scăpare joia trecută, a povestit un prieten de familie.

Cele 29 de decese egalează cel mai mortal incendiu, înregistrat în 1933 în Parcul Griffith din Los Angeles. Incendiile de vegetație sunt un lucru obișnuit în California. Patruzeci și patru de persoane au fost ucise anul trecut după ce flăcările au izbucnit în partea nordică a statului. Mai multe incendii diferite au distrus peste 5.000 de case.

Zece echipe de căutare și recuperare lucrează în Paradise , orașul cu 27.000 de locuitori care a fost în mare parte distrus joi de flăcările mistuitoare. Și comunitățile din jur au fost afectate având aceeași soartă. Autoritățile au apelat la un laborator mobil de ADN și la mai mulți antropologi. Aceștia ajută la identificarea victimelor celui mai distrugător foc în istoria Californiei.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*