Breaking News

VIDEO: Ceartă mortală! Un șofer s-a certat și luptat cu o pasageră dar s-a prăbușit cu autobuzul în apă

Accident teribil pe un pod peste fluviul Yangtze din China. Un autobuz s-a prăbușit în apă după ce șoferul s-a certat și luptat cu o pasageră

Autobuzul prăbușit de pe pod în fluviu după o ceartă intre sofer si o pasagera Autobuzul prăbușit de pe pod în fluviu după o ceartă intre sofer si o pasagera
Distribuie:

Site-ul de știri XINHANET din China informează că o ceartă între un pasager și șofer a dus la un accident teribil, șoferul pierzând controlul volanului și prăbușindu-se cu autobuzul în apă.

Acesta a plonjat în fluviul Yangtze, în provincia Chongqing din sud-vestul Chinei, conform declarațiilor autorităților locale. Yangtze este cel mai mare fluviu din China. El izvorăște din Jinsha o zonă muntoasă tibetană, curge spre sud, pentru ca apoi să-și schimbe cursul spre vest. Străbate toată partea centrală a Chinei înainte de a se vărsa în Marea Chinei de Est la Shanghai.

Un total de 13 cadavre au fost scoase din fluviu și toate au fost identificate. Două persoane sunt încă date dispărute. Investigatorii de la poliție au reușit să restabilească datele de pe tahograful autobuzului scos din fluviu miercuri dimineața. Ei au reușit să recupereze și videoclipul de pe camera de supraveghere din interiorul autobuzului.

Rezultatul anchetei a fost făcut public

Ancheta a arătat că o pasageră în vârstă de 48 de ani, identificată sub numele de Liu, trebuia să coboare la o stație de pe traseu. Autobuzul a făcut un ocol din cauza unor lucrări de întreținere a drumurilor. Șoferul în vârstă de 42 de ani, pe nume Ran, le-a spus pasagerilor să coboare cu o stație mai devreme.

Filmul tragediei

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Iy87Li8HNwo[/embedyt]

Cu toate acestea, Liu nu a coborât și i-a cerut ulterior șoferului să oprească autobuzul atunci când și-a dat seama că nu va ajunge la destinația planificată. Șoferul a refuzat, deoarece nu exista o stație de autobuz și o ceartă a izbucnit. Aceasta s-a transformat curând într-o luptă cu pumnii. Mâna dreaptă a șoferului a fost luată de pe volan în timpul altercației. Acest lucru a făcut ca volanul să se rotească brusc spre stânga. Autobuzul și-a pierdut direcția și a luat-o pe contrasens. S-a ciocnit cu altă mașină care venea din sens opus. Tragic este faptul că autobuzul scăpat de sub control, a spart parapetul podului și a plonjat în fluviul Yangtze. Totul s-a întâmplat duminică dimineața la ora 10:09.

Patru pasageri care au coborât din autobuz mai devreme, au confirmat că o femeie de înălțime medie se certa cu șoferul pentru că nu a oprit în stația ei, a spus poliția locală. Operațiunile de salvare au început imediat după producerea accidentului. Totul a durat trei zile, salvatorii scoțând miercuri noaptea autobuzul din fluviu.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*