Breaking News

VIDEO: Adolescenta biciuită și legată de un copac dintr-un motiv incredibil

Tânăra de 18 ani a fost ore întregi biciuită pentru că familia nu era de acord cu relația cu un băiat de o altă credință

Adolescenta legata de copac si batuta pentru ca a fugit cu iubitul ei Foto: Daily Mail (© CEN)
Distribuie:

Daily Mail a publicat pe pagina sa electronică un articol despre adolescenta biciuită din India, pentru simplul motiv că a încercat să fugă împreună cu un băiat de o altă religie. De credință musulmană, adolescenta biciuită a fost găsită de către autorități legată de un copac. Ea a fost bătută sălbatic de către membrii familiei sale din nord-estul Indiei. Greșeala pentru care a plătit atât de scump, s-a datorat faptului că a încercat să fugă împreună cu prietenul său de religie hindusă.

După ce a urmărit și prins tânărul cuplu care încerca să fugă, fata a fost legată și bătută timp de peste cinci ore. Faptul a fost confirmat de relatările din mass-media locală. Incidentul care a fost înregistrat pe un telefon mobil de către un martor, a avut loc într-un mic sat din districtul Nawada, în statul Bihar din nord-estul Indiei.

Filmarea făcută cu telefonul mobil

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=VTSdbFneTIQ[/embedyt]

Conform informațiilor din presa locală, tânăra în vârstă de 18 ani a părăsit satul împreună cu iubitul ei de religie hindusă pe nume Rupesh Kumar, în ciuda faptului că familia îi interzisese categoric orice relație cu acesta. Cuplul a plecat cu gândul să se căsătorească, dar familia fetei a aflat și a reușit să o urmărească și să o prindă împreună cu iubitul ei, înainte să dispară.Consiliul satului a ordonat ca fata să fie pedepsită pentru că a „dezonorat” comunitatea. Imaginile video șocante arată cum fata era întinsă la pământ. Ea fusese legată de un copac și bătută mai bine de cinci ore, în fața mulțimii adunată în jurul ei. Într-o secvență se poate vedea cum un bărbat o trage de păr ridicându-i capul de pe pământ. Vroia să vadă dacă mai trăiește. Un altul este văzut cu o joardă în mână, probabil cu care fusese bătută. Într-o altă secvență se poate observa cum fata era legată de un copac. Era atât de strâns legată încât nu putea să se miște.

Știrile locale spun că adolescenta a rămas sfidătoare și nu a vrut să se despartă de prietenul ei. În aceste localități din India, de factură aproape tribală, acest lucru este de neacceptat. Poliția a fost chemată la fața locului dar nu au fost făcute arestări. Acolo legea locală este mai importantă decât legea statală, autoritățile intervenind doar în caz de deces.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
Cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară…
Cresta Posts Box by CP