Breaking News

VIDEO: Tataia i-a rupt cu bătaia! Tâlhari puși la punct de un bătrân de 83 de ani

Un parior de 83 de ani se implică în lupta împotriva a trei tâlhari înarmați la o casă de pariuri din Irlanda

Foto: © News Irish News
Distribuie:

Daily Mail a publicat în ediția sa electronică un video ce surprinde momentul în care un parior în vârstă de 83 de ani, se implică în lupta împotriva a trei tâlhari înarmați la o casă de pariuri din Irlanda și îi alungă din magazin.

Denis O’Connor a devenit un bunic erou după ce s-a luptat cu trei tâlhari înarmați cu ciocane și purtând hanorace cu glugă și cagule ca să nu fie recunoscuți, la o casă de pariuri din Glanmire, în Irlanda. În timp ce atacatorii fugeau din magazin, O’Connor l-a altoit pe unul dintre ei cu un picior în spate, la ieșirea acestuia din casa de pariuri.

Filmul atacului

Înregistrările filmate au fost prinse pe camerele de supraveghere în jurul orei 18.30, sâmbătă seara. La începutul filmului, pariorii sunt văzuți uitându-se la monitoarele din sală, în timp ce managerul magazinului, Tim Murphy, se afla după o tejghea în fața unui calculator. Dintr-o dată, trei atacatori au năvălit înăuntru, amenințând cu ciocanele și purtând treninguri cu glugă, unul dintre ei sărind peste tejghea și atacându-l pe managerul care încerca să fugă.

Pe măsură ce tâlharii îl amenințau pe managerul Tim Murphy, Denis O’Connor, bunicul de 83 de ani, se plimba calm prin încăpere apropiindu-se de aceștia din spate. Luându-l prin surprindere, el se luptă cu unul dintre atacatori înainte de a-l alunga spre ușă. Între timp, patronul poate fi văzut luptându-se cu un alt atacator, în timp ce al treilea, care părea că are asupra lui un pistol, așteapta de cealaltă parte a tejghelei. Bătrânul O’Connor pune apoi mâna pe un scaun pentru a-i alunga afară pe doi dintre huligani, în timp ce treilea renunță la lupta cu managerul Tim Murphy și se îndreaptă spre ușă. În drumul său, bunicul îi trage cu sete un picior în spate.

Mărturia bunicului de 83 de ani

O’Connor a spus că „nu s-a gândit cu adevărat” și că a acționat sub impulsul momentului pentru că „a vrut doar să-l ajute” pe managerul Tim Murphy, conform publicației ”Irish Independent”. „Când am văzut că se confruntă cu tâlharii am acționat”, a mai spus el.

Un utilizator de pe Twitter cu numele Gary a distribuit videoclipul online, unde a fost vizionat de mai mult de o jumătate de milion de ori. Poliția a cerut ajutorul oamenilor pentru a pune la dispoziție informații, inclusiv orice alte materiale, pentru a-i ajuta pe anchetatorii care investighează tentativa de jaf. Publicul a fost rugat să dea informații despre un Audi A4 sau VW Passat, care staționa acolo în timpul jafului.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline