Breaking News

Simona Halep a fost oprită în trafic și amendată! Vezi ce amendă a primit

După episodul cu Ilie Năstase, Poliția Română lovește din nou. De data aceasta haios

Simona Halep amendata de politie
Distribuie:

După momentele primirii cu onoruri rezervate doar personalităților la salonul de protocol de pe aeroportul Henri Coandă, poliția a pregătit o farsă Simonei Halep și a oprit în trafic Mercedesul cu număr de Constanța în care călătorea Simona, imediat după ce a plecat de la aeroport.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=q18AFFRdMSE[/embedyt]

Ușor surprinsă în primă fază, Simona a răsuflat ușurată repede, când și-a dat seama că e vorba doar de o farsă haioasă. Polițistul pe care sportiva noastră se pare că îl cunoștea de la un eveniment desfășurat la Cluj, i-a spus că anul acesta poliția a decis să o sancționeze pentru că a depășit la Paris viteza legală la serviciu. Simona l-a corectat pe loc spunându-i că a fost vorba de rever, dar acest lucru nu a umbrit savoarea momentului, din contră.

Calorifere PURMO la Casa HateganCalorifere PURMO la Casa HateganPolițistul i-a adus și dovada pregătită pe o fotografie care surprindea tabela electronică de la Paris, care arăta negru pe alb că reverul Simonei a fost surprins cu 172 de km/h. Generoși, polițiștii nu i-au mai dat puncte pentru că a luat destule la Roland Garros, dar a fost felicitată de Loredana Dinu,  campioana olimpică, mondială și europeană la scrimă, care i-a oferit Simonei Halep și un buchet de flori.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*