Breaking News

TRAGEDIE: În Săptămâna Luminată un politician a ales să-și pună capăt zilelor

Vincepreședintele Consiliului Județen Alba, Alin Cucui a fost găsit spânzurat în această dimineață

Distribuie:

Vicepreședintele CJ Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat de către fratele său într-o încăpere a unui imobil ce aparținea părinților. Informația a fost confirmată și de către apropiații acestuia care și-au exprimat deja regretele pe Facebook. 

Acesta a fost găsit fără suflare azi dimineață în jurul orei 8.00. Alin Cucui era în vârstă de 41 de ani, era căsătorit și avea un copil. Era la al doilea mandat de vicepreședinte al CJ Alba.

Ținând cont de poziția pe care o deținea, Alin Cucui era un pion important de decizie în județul Alba. Inspectoratul Județean de Poliție Alba a trimis un echipaj la fața locului după primirea apelului de urgență. Echipa de legiști sosită acolo din primele cercetări nu a constatat urme de violență pe corpul victimei și deocamdată sunt suspiciuni doar de sinucidere. Medicina legală va stabili cauza exactă a morții după efectuarea necropsiei.

Comunitatea locală a fost șocată de vestea decesului fostului vicepreședinte a Consiliului Județean Alba, prietenii, cunoscuții și colegii acestuia reacționând pe paginile personale de Facebook.

„Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înțeles de ce? Am lucrat împreuna, am trecut împreuna peste greutăți, ne-am bucurat și întristat împreuna…am fost alături la bine și la greu. Aline, nu știu ce a fost în capul tău…rămas bun prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil în suflete…Ne vei lipsi, frate!” a scris pe pagina sa de Facebook, fostul său coleg de la conducerea CJ, actualul deputat PNL, Florin Roman.

Moartea sa ridică însă și multe semne de întrebare. Deocamdată sinuciderea este principala ipoteză, dar privind cauzele care au provocat-o nu se exclude nici o altă variată privind: bani, presiuni, datorii, șantaj, inclusiv o boală incurabilă sau o depresie cumplită netratată.

Din păcate au apărut și mesaje inadecvate momentului, unul dintre ele fiind făcut de Andrei Nicolae Popa, fost lider al studenților la Facultatea de Științe Politice a Universității București. DCNews publică postarea acestuia pe Facebook cu următorul mesaj: „Oare să fie din cauza proceselor pierdute de CJ Alba? Sau din cauza unui viitor posibil dosar penal pentru anumite achiziții? Urmează și alți aleși locali să aleagă frânghia în locul cătușelor?”.

Din câte se cunoaște, Alin Cucui nu ar fi avut probleme cu justiția.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*